Seizoen 20-21


Vanaf 17 augustus start het nieuwe seizoen. Zoals steeds moet je zich OPNIEUW inschrijven en BINNEN de 7 dagen het lidgeld betalen.

Alle nodige info hier omtrent kan je hier terugvinden: https://www.hcpa.be/lid-worden/hcpa-lidmaatschap

Of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Afdrukken E-mail

Mededeling SportAG


Zie ook voor meer info: https://www.aalst.be/aalst-sport/sportcentra-en-evenementen-faq-maatregelen-omtrent-coronavirus 

Mededeling SportAG

Beste sporters,

Het blijft in deze tijden belangrijk om te blijven bewegen, op voorwaarde dat je de basisregels in acht neemt.
Zo mogen er geen wedstrijden van contactsporten (voetbal, basket, hockey, volleybal…) plaatsvinden voor sporters boven de 12 jaar. Er mag slechts 1 ouder de wedstrijd bijwonen.
Trainingen worden wel toegestaan, er zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden:
•                      Het wordt aangeraden om zoveel mogelijk buiten te trainen.
•                      Trainingen mogen enkel in georganiseerd (club)verband plaatsvinden. Er is altijd 1 trainer verantwoordelijk. Geen contact!
•                      Registratie (naam, emailadres en telefoongegevens) is – net zoals bij fitnesscentra en zwembad – verplicht, aan toezichter bezorgen van dienst.
•                      Toeschouwers en supporters zijn niet toegelaten.

De andere maatregelen zijn nog steeds van toepassing, voor meer info kan u steeds bij ons terecht.

SportAG

Afdrukken E-mail

HCPA nieuwsbrief 5 augustus 2020

Krijg je onze nieuwsbrief nog niet? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 
HCPA nieuwsbrief 5 augustus 2020
 

 

Beste leden,

Het vorige seizoen ligt nog vers in ons geheugen. We hebben sportief een brede groei kunnen verwezenlijken en onze dankbaarheid naar jullie toe om bij te dragen in deze groei is enorm. Het geregel om iedereen op verschillende momenten op trainingen en wedstrijden te krijgen, het inspringen in andere ploegen of optreden als scheidsrechter en manusje van alles zorgt dat onze kinderen kunnen groeien in hun hopelijk lange sportieve carrière.

De ploegindelingen waren vroeg klaar … toch de eerste versie ervan. Zoals elk jaar is dit een zeer moeilijke puzzel waarbij inschrijvingen en uitschrijvingen, tot op de dag van vandaag, nog steeds kleine wijzingen tot gevolg hebben. Vragen hierover kunnen nog steeds gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het samenstellen van de kernen in het Corona tijdperk is niet helemaal gelopen zoals we hoopten. De evaluatie van al onze spelers is gedeeltelijk in het water gevallen en de input van betrokken ouders hebben we niet altijd in rekening kunnen brengen door spelersaantallen. Het blijft een work in progress waar we niet licht over heen gaan.

Volgend seizoen werken we verder aan de ingeslagen weg waar we de individuele technische ontwikkeling centraal blijven stellen. Het winnen van wedstrijden in de onderbouw is leuk maar geen doel op zich. Kinderen moeten zichzelf eerst ontwikkelen vooraleer ze actief kunnen meedenken in het tactisch proces.

Dit jaar starten we ook met onze keepersopleiding, een minimum van 1 specifieke keeperstraining per keeper naast hun teamtraining. Door de veldplanning kunnen we niet garanderen dat deze samenvalt met hun eigen teamtraining of niet (een eigen veld zou handig zijn). Zoals steeds willen we zo veel mogelijk speelgelegenheid voor iedereen. Voor meer info: https://www.hcpa.be/sportief/trainingschema

Met speelgelegenheid komen we aan bij onze kleine kernen. Het blijft een moeilijk punt om maar net met genoeg spelers te zijn. We hebben vorig seizoen gemerkt dat dit praktisch niet altijd eenvoudig is maar hockeywise ons zoveel oplevert. Een kind dat per wedstrijd 90% van de tijd op het veld staat leert immers veel meer bij dan iemand die maar 50% van de tijd op het veld staat. Dit vraagt natuurlijk weer een enorme inspanning van iedereen en de sportieve cel engageert zich uiteraard om hier zo goed mogelijk bij te ondersteunen.

In de onderbouw werken we voor verschillende ploegen met ‘ouder’ coaches, om die mensen of sympathisanten hierbij extra te ondersteunen organiseren we op 17/08 om 20u een start up moment. Indien je al dan niet aanwezig kan zijn laat je dat weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De meeting zal via een zoomsessie of via google meet plaatsvinden, de details worden u bezorgd nadat je je ingeschreven hebt. Je kan ook puur uit interesse deelnemen om zo in kijk te krijgen in de verwachtingen van de club.

In de huidige COVID-19 omstandigheden verandert alles snel. Naast de veiligheidsraad en de stad Aalst krijgen we input vanuit de hockeybond. Uiteraard zit er altijd een tijdspanne tussen alle berichtgeving. We houden jullie zo snel mogelijk op de hoogte van de ontwikkelingen.

De heropstart van de trainingen is gepland in de week van 17 Augustus, de uren zijn te vinden via de website. De trainingsinhoud in augustus zal binnen de richtlijnen van de ‘Corona’ trainingen vallen waarbij we de oefeningen zo contactloos mogelijk houden.

Mogen we vragen om er mee op toe te kijken dat jullie kinderen de afstandsregels ook naast het veld volgen, het wassen van de handen voor en na de training is verplicht. We raden ook aan om een mondmasker te dragen (ouders/leden) die naast het veld staan.

Voor vragen of opmerkingen is het belangrijk dat je je tot de juiste personen kan richten:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Iemand interesse om mee zijn schouders hier onder te steken?)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (t.e.m. U12, Geraldine en Ludovic)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (U14 t.e.m. U19, Anthony en Cédric)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Heren/dames/trimmers, Louisa en Kevin)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Bert Callens)

Voor ons startersverhaal (de academy) zijn we op zoek naar nieuwe drijvende krachten. Via deze weg een dankjewel voor de inspanningen die Bart Abbeloos vorig seizoen geleverd heeft voor ons startersverhaal, gegadigden kunnen er op rekenen dat Bart zijn expertise aan jullie zal overdragen.

Tenslotte willen we jullie nog meegeven dat de wedstrijdkalender beschikbaar is via de Hockey App. Jullie kunnen starten met het aftellen naar de eerste wedstrijd!

En vergeet niet! Als het kriebelt moet je hockeyen…

Met sportieve groeten,

HCP Aalst - Sportieve Cel

 

 

Afdrukken E-mail

Een hele zomervakantie zonder hockey? Echt niet!

Een hele zomervakantie zonder hockey? Echt niet!

Zie jij nu al op tegen een hele zomervakantie lang niet hockeyen? Speel de zomer door met de SportWays Dagstages bij ons op de club! Tijdens deze hockeystages krijg je leuke, vernieuwende en fanatieke trainingen op basis van jouw leeftijd en niveau. Elke dag sluit je af met een spannend toernooi, waar je jouw nieuwgeleerde hockeyskills direct kan toepassen. Van goalie tot aanvaller, iedereen gaat als betere speler naar huis. Kom jij ook?

Hockeystages in de zomervakantie (10 t.e.m. 14 augustus 2020)
• 5 t.e.m. 15 jaar  |  3 / 5 dagen

Locatie voetbalveld TK meldert

Klik hier om je razendsnel aan te melden: https://be.sportways.com/nl/camp/hc-patria-aalst-sportways-stage

Afdrukken E-mail

Logo Merit Capital
Logo Axa
Logo Alheembouw

Logo Swagelok Footer
Logo Gosport Footer
Logo Tk Footer
Logo Sponsor Sidebar
Asekura Zwart