axa small

alheembouw small

Levensloop 25 september

Op 25 september zal HCPA deelnemen aan Levensloop.

Wegens Corona zal dit echter een 'mini' versie zijn. Graag nodigen we iedereen van de club uit om deel te nemen in onze nieuwe wedstrijd outfit. Dit zal een mooi signaal van solidariteit zijn vanuit de club.

Deze editie zal vooral de bedoeling hebben om elkaar weer te zien en te tonen dat Levensloop Aalst er nog steeds is en dat we er volgend jaar 100% voor gaan.
Het is niet de bedoeling om fondsen te werven. Ik zou jullie willen vragen om zeker geen drank en eten te willen verkopen tijdens deze editie. We hebben dit beslist om de besprekingen met de veiligheidscel van Stad Aalst vlot te laten verlopen en logistiek gezien geen te zware COVID-19 maatregelen te moeten nemen. 
Kom met zoveel jullie maar willen op 25 september om te lopen en te wandelen. Organiseer zoveel mogelijk iets op voorhand, als jullie toch iets willen verkopen .
Onze enige wens is zoveel mogelijk mensen samen te brengen om te tonen dat we onze Vechters zeker niet vergeten zijn.
Willen jullie iets organiseren – stuur jullie voorstel naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij zullen zeker nog een bijeenkomst organiseren eind augustus – begin september met alle teams.
In naam van het voltallig comité, hartelijk dat jullie erbij zullen zijn.
Stéphane Bossut
Voorzitter Levensloop Aalst"

Afdrukken E-mail

HCPA nieuwsbrief 25 mei 2021

Hallo,

Niet vergeten! Aanstaande vrijdag voorzien we een eerste pasmoment voor de nieuwe wedstrijd tenue. Dit gaat door op Osbroek (naast het kunstgrasveld).

Vrijdag 28/05:
17u00 - 18u30: bovenbouw 
(vanaf U14)
18u30 - 20u00: onderbouw

Woensdag 02/06:
14u00 - 16u00: onderbouw
16u00 - 18u00: bovenbouw (gewijzigde uren!)

Om de ouders de kans te geven om met hun zoon/dochter naar een pasmoment te komen werden er tijdstippen voorzien per leeftijdscategorie in zowel een vroege als een late shift.

Dit pasmoment is volledig vrijblijvend. Bij jouw inschrijving hebben we jouw maten goed ontvangen... enkel bij twijfel zouden we aanraden om langs te komen. We vragen om de kinderen door maximum 1 ouder te laten vergezellen.

Nu zaterdag 29 mei organiseren we een tweede Start-2-Hockey initiatie. Dit zowel voor onderbouw als BOVENBOUW! Er is nog plaats dus nodig gerust je vrienden uit voor deze initiatie. Meer info: www.hcpa.be/club/nieuws/375-hcpa-start-2-hockey-zaterdag-29-mei.

We combineren deze Start-2-Hockey initiatie met aansluitend het examen van onze aspirant trainers. Hiervoor nodigen we graag de ploegen U7, U8 & U9 (seizoen 2020-2021) uit voor een EXTRA TRAINING van 12u30 tot 14u. Deze gaat door op het Beukenhof.
Gelieve je in te schrijven voor vrijdag 28/5 12u via het inschrijvingsformulier.

Zin om als ouder ook te leren hockey spelen? Kom dan naar onze Trimmer initiatie op 27 mei. Meer info: www.hcpa.be/club/nieuws/374-ben-je-25-en-heb-je-zin-om-te-sporten-2

#StaySafe

HCP Aalst
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Afdrukken E-mail

HCPA nieuwsbrief 19 mei 2021

Beste,

Bedankt om jullie zich zo voltallig en snel in te schrijven voor het nieuwe seizoen!
Hierdoor zijn we erin geslaagd om de ploegen te vormen en een trainingsschema uit te werken voor het seizoen 2021-2022.
We hebben zelfs al verschillende nieuwe leden die we mogen verwelkomen in de club.

De nieuwe ploegen kunnen jullie terugvinden op onze website www.hcpa.be/sportief/ploegen en in Twizzit.

Het nieuwe trainingsschema (onder voorbehoud van eventuele wijzigingen door Stad Aalst) voor seizoen 2021-2022 kunnen jullie hier terugvinden: www.hcpa.be/sportief/trainingschema.

Mochten jullie nog vragen hebben dan kunnen jullie terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gezien de positieve evolutie hebben we besloten om toch een pasmoment te voorzien voor de nieuwe wedstrijd tenue. Dit gaat door op 28/05 & 02/06 op Osbroek.

Vrijdag 28/05:
17u - 18u30: bovenbouw 
(vanaf U14)
18u30 - 20u: onderbouw

Woensdag 02/06:
14u - 16u: onderbouw
16u - 18u: bovenbouw

Dit is volledig vrijblijvend. Bij de inschrijving hebben we jullie maten goed ontvangen... enkel bij twijfel zouden we aanraden om langs te komen. We vragen om de kinderen door maximum 1 ouder te laten vergezellen.

De komende dagen zullen de ploegmanagers jullie contacteren voor de rugnummers te verzamelen voor op het wedstrijdshirt.

Graag willen we jullie er aan herinneren dat het lidgeld dient betaald te worden voor 15 juni. Enkel indien het lidgeld tijdig betaald is heb je recht op een gratis wedstrijd outfit. Overzicht van de lidgelden kan je hier terugvinden: www.hcpa.be/lid-worden/hcpa-lidmaatschap.


Niet vergeten! Aanstaande vrijdag 21 mei laatste training van het seizoen!

Tenslotte, de Start-2-Hockey initiatie van 29 mei is zowel voor onderbouw als BOVENBOUW! Dus nodig gerust je vrienden uit voor deze initiatie. Meer info: www.hcpa.be/club/nieuws/375-hcpa-start-2-hockey-zaterdag-29-mei.

Zin om als ouder ook te leren hockey spelen? Kom dan naar onze Trimmer initiatie op 27 mei. Meer info: www.hcpa.be/club/nieuws/374-ben-je-25-en-heb-je-zin-om-te-sporten-2

#StaySafe


HCP Aalst
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

PS: Heb je de "Whistling Wednesdays" gemist? Dan kan je op het gloednieuwe YouTube kanaal van VHL Hockey Academy. Zo kan je op je eigen tempo vervolmaken als scheidsrechter naar het volgend seizoen toe.

Afdrukken E-mail

HCPA Start-2-Hockey zaterdag 29 mei

WEBimage BANNER start2hockey 29mei 2021

Wegens het grote succes van de eerste sessie op 8 mei plannen we een tweede sessie op zaterdag 29 mei.

We geven sportievelingen de kans om kennis te maken met de hockeysport en HCPA, dè hockeyclub van Aalst en omstreken. Nodig zeker je vriendjes en vriendinnetjes uit om deze kei toffe sport te ontdekken.

De HCPA Start-2-Hockey is er dit jaar op zaterdag 29 mei, van 10u00 tot 12u00.

Agenda:
10u00 - 10u15: aanmelden
10u15 - 11u45: hockey initiatie

Meisjes en jongens vanaf 4 jaar tot 25 jaar zijn meer dan welkom op het kunstgrasveld Beukenhof, Langestraat 12 in Aalst.

Wat heb je nodig? Vooral een frisse sportieve ingesteldheid, sportkledij en sportschoenen.

Wie kan, neemt ook scheenbeschermers en een bit mee, al is dit zeker niet noodzakelijk op een aangenaam kennismakingsmoment als deze. Een stick kan je lenen van de club.

Inschrijven is verplicht.
 Dit kan via http://www.twizzit.com/go/start2hockey29mei

 

BANNER trimmer 2021

Ben je 25+ en op zoek naar een leuke sport? Kom dan naar de Start-2-Hockey initiatie voor TRIMMERS die doorgaat op donderdag 27 mei van 20u tot 21u30 op het Beukenhof.

Iedere deelnemer trakteren we op een GRATIS Cockney's Gin Tonic*!
*Op voorwaarde dat de Corona maatregelen dit toelaten!

Wat heb je nodig? Sportkledij en sportschoenen. Wie kan, neemt ook scheenbeschermers en een bit mee, al is dit zeker niet noodzakelijk voor deze initiatie. Een stick kan je lenen van de club.

Meer info en (verplicht) inschrijven via: www.hcpa.be/club/nieuws/374-ben-je-25-en-heb-je-zin-om-te-sporten-2

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afdrukken E-mail

Ben je 25+ en heb je zin om te sporten?

BANNER trimmer 2021

Ben je 25+ en heb je zin om te sporten? Sluit je dan aan bij onze TRIMMERS (de 'vroegere' Ladies & Gents ploeg). Een groep van leuke enthousiaste dames & heren die wekelijks 1x trainen op donderdag van 20u tot 22u en nadien uiteraard een drankje nuttigen. :)

Je hebt TOTAAL geen ervaring nodig!

Kom vrijblijvend eens proberen tijdens de Start-2-Hockey initiatie voor TRIMMERS op donderdag 27 mei van 20u tot 21u30.
De training gaat door in openlucht, we voorzien bubbels van 10 en zorgen voor voldoende afstand. Maar breng je zeker je mondmasker mee?

Inschrijven
is verplicht en kan via: https://app.twizzit.com/v2/public/form/c3f4966043bdafc149001301f0b7e241

Iedere deelnemer trakteren we op een GRATIS Cockney's Gin Tonic*!
*Op voorwaarde dat de Corona maatregelen dit toelaten!


WAT IS TRIMHOCKEY ?

Trimhockey is sporten op een recreatief niveau zonder weekendverplichtingen. Trimhockey bestaat vooral uit spelers die op latere leeftijd voor het eerst hockey beginnen spelen, spelers die in een ver verleden al eens hockey hebben gespeeld en ouders die kinderen hebben die hockey spelen en zelf ook meer voeling met het spel willen krijgen. Doorgaans zijn de spelers 30-plussers maar spelers variëren in leeftijd van 25 tot 50-plussers.Een goed moment om te starten met hockey is wanneer uw eigen kinderen zijn begonnen met hockey. Op deze manier kunt u zelf ervaring opdoen met het spel en de sport, de regels leren kennen en zelf deelnemen aan het verenigingsgebeuren. Voor velen die vroeger al hockey hebben gespeeld kan dit een nieuwe start betekenen.

TRIMCOMPETITIE
Trimmers spelen geen officiële competitie. Trimhockey is en blijft een vrijblijvende activiteit. Maar er wordt voor de enthousiaste spelers wel een vrijblijvende trimcompetitie – trimontmoetingen – opgestart samen met andere trimploegen in de regio. Eén maal per maand spelen ze een wedstrijd tegen een andere deelnemende ploeg. De wedstrijd vindt veelal plaats tijdens de training van de thuisploeg. Deelname aan de trimcompetitie is volledig vrijblijvend.

CONTACT

Wilt u graag deelnemen aan of wilt u graag meer informatie over trimhockey dan kan u contact opnemen met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afdrukken E-mail

Axa
AlheembouwTip Top
Sprimo
Volvo
Aquarius
Word Sponsor