Skip to main content

axa small                                                       

alheembouw small

Uitnodiging officiële opening van het veld & Fin de Saison op 25 mei

Geschreven op 22 april 2024
 
We zijn verheugd om u uit te nodigen voor de officiële opening van ons "nieuw" veld op zaterdag 25 mei. Deze speciale gelegenheid zal samenvallen met onze Fin de Saison van dit seizoen en wordt georganiseerd in samenwerking met Stad Aalst.

Het lijkt misschien wat laattijdig dat we dit nu pas organiseren, dit komt omdat deze opening samenvalt met de officiele opening van het vernieuwde Sportcentrum Osbroek (krachtbalveld, voetbalveld, ...) en nu alle werken achter de rug zijn kan de opening plaatsvinden.
 
Datum: zaterdag 25 mei
Tijd: 16u00
 
Programma:
 • Foodtruck met frietjes en snacks
 • Overheerlijke ambachtelijke ijsjes
 • Springkasteel voor de jongere leden
 • Officieel moment met de opening van het veld
 • 16u30 start van de Gala hockey wedstrijd:
  LUDOVIC CUP: "mixed ploeg van onze Dames & Heren" vs "HCP aat Oilsjt"

 • INFOMOMENT OUDERS - toelichting van het nieuwe sportief plan voor volgend seizoen. Dit infomoment zal starten na de galawedstrijd rond 18u en zal een uurtje duren. Dit gaat door in de cafetaria in Osbroek.
Zoals jullie weten waren we vanuit de club volop bezig met het benaderen van spelers van de nationale dames- en herenploegen. Dit is jammer genoeg niet gelukt met de drukke agenda die de nationale ploegen momenteel hebben. Ipv hiervan hebben we een gala wedstrijd ingepland, de LUDOVIC CUP, een wedstrijd tussen onze Dames & Heren ploeg vs "HCP aat Oilsjt". Wie "HCP aat Oilsjt" is kunnen jullie ontdekken op 25 mei!

Met het einde van het seizoen 2023-2024 in zicht, is dit een uitstekende gelegenheid om samen te komen, terug te kijken op het afgelopen seizoen en vooruit te kijken naar wat de toekomst in petto heeft.

De foodtruck vraagt om een inschatting te geven van de aantallen. Mogen we jullie daarom vragen om zich in te schrijven als jullie een hapje willen eten aub?

We hopen u allemaal te mogen verwelkomen op 25 mei voor een gezellige en feestelijke dag!
 
Sportieve groeten,

Geen training tijdens de Paasvakantie!

Geschreven op 22 april 2024

Tijdens de Paasvakantie zal er geen training plaatsvinden!

 

Coach Academy - Opleiding voor trainers & coaches

Geschreven op 22 april 2024

START 2 COACH IN HOCKEY (18U)
De Start 2 Coach cursus is de eerste stap in het volgen van een opleiding als trainer of coach. Deze cursus was vroeger gekend onder de naam Aspirant Trainer.

Meer info.

Deze opleiding organiseren we samen met Arcus Zottegem in september & oktober (avonden en weekend) van 2024. Dus deze zal doorgaan deels in Aalst & deels in Zottegem.

Voor wie de cursus Start 2 Coach (of Aspirant Trainer) op zak heeft kan de opleiding Initiator Hockey volgen.

INITIATOR HOCKEY (47U)

Door het volgen van deze opleiding leert de cursist in te staan voor het initiëren van beginnende en/of recreatieve hockeyers (jongeren, adolescenten en volwassenen) op clubniveau, rekening houdend met de ontwikkelingskenmerken van de doelgroep en de ontwikkelingslijn van hockey teneinde hen via aangepaste sporttechnische en -tactische trainingssessies leerdoelen te laten bereiken.

Meer info.

Deze cursus zal plaatsvinden in de Herfstvakantie (overdag).

Voor meer info & inschrijvingen kan je ons contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

HCPA eetfestijn 20 april

Geschreven op 22 april 2024
De inschrijvingen voor het 10e HCPA eetfestijn zijn geopend!

Verzeker u snel van een plaats voor ons gerenomeerd eetfestijn op zaterdagavond 20 april en reserveer vandaag nog voor je deelname. Kakelverse kip, gegrillde super-steak of een smakelijke vegetarische schotel à volonté!

Alle leden, niet-leden, familie, buren en vrienden zijn welkom! Ook dè ideale gelegenheid om bijvoorbeeld eens met de ganse ploeg lekker samen te eten.

Reservatie en betaling zijn verplicht vooraf. Dit kan makkelijk online via het reservatie-formulier. Reservatie staat open totdat het volzet is. Geen reden om langer te wachten dus, reserveer vandaag nog!

RESERVEER NU

Het eetfestijn gaat door in het Sint Jozefscollege Ponstraat 7, Aalst.
We starten om 17u! Eten kan tot 22u.

Zin om een handje helpen?
Via deze link kan je dit doorgeven.

Eetfestijn sponsoren?
Ik wil mijn logo zien terwijl ik eet! Sponsoring is mogelijk vanaf 55 € op de "onderleggers". Laat ons dit weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en bezorg ons alvast uw logo.

Verder zijn we ook steeds op zoek naar leuke cadeaus voor onze tombola! Geef gerust een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we komen deze ophalen.

Tot zaterdag 20 april!
 
HCPA
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Smul mee en steun onze jeugd! PANNENKOEKENFESTIJN bij HCPA!

Geschreven op 22 april 2024


Graag nodigen we jullie uit om deel te nemen aan onze PANNENKOEKEN VERKOOP ten voordele van de HCPA jeugdwerking.

HCPA pannenkoeken, een ware traktatie voor jong en oud! Authentiek, artisanaal en vol van smaak. Onze pannenkoeken zorgen voor een fijn tussendoortje waar iedereen van kan genieten. Een heerlijke traktatie om van te genieten met vrienden en familie.

Aanbieding: 1 kg pannenkoeken (+/- 12 stuks) voor slechts €10

Afhaaldata: zaterdag 2 maart of zaterdag 9 maart tussen 9u en 12u op Osbroek

Hoe bestellen?
Eenvoudig! Plaats uw bestelling online via deze link vóór 20 februari.

Wij roepen u op om niet alleen jezelf, maar ook uw vrienden, familie, buren, en iedereen die van heerlijke pannenkoeken houdt, uit te nodigen om deel te nemen aan deze smakelijke actie.

Samen kunnen we de HCPA jeugdwerking ondersteunen en onze club verder laten groeien.

Wij kijken uit naar uw enthousiaste deelname en danken u bij voorbaat voor uw steun.

Met sportieve groeten,


HCP Aalst
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer artikelen...

 • Week 15/1 GEEN training
 • Starten met hockey?
 • Kampen 2024
 • Winterstop outdoor trainingen