axa small

alheembouw small

Inschrijvingen HCPA eetfestijn zondag 19 maart

 MicrosoftTeams image 11

De inschrijvingen voor het 9e HCPA eetfestijn zijn geopend!

Verzeker u snel van een plaats voor dit gerenomeerd event op zondag 19 maart en reserveer vandaag nog voor deelname 's middags of tijdens de avondshift. Kakelverse kip, gegrillde super-steak of een smakelijke vegetarische schotel à volonté!

Alle leden, niet-leden, alumni, familie, buren en vrienden welkom! Ook dè ideale gelegenheid om bijvoorbeeld eens met de ganse ploeg lekker samen te eten.

Allright, ik kom met mijn ganse familie en de helft van mij buren, wat nu?

Reservatie en betaling zijn verplicht vooraf. Dit kan makkelijk online via het reservatie-formulier. Reservatie staat open totdat beide shifts volzet zijn. Enne... vol is vol. Geen reden om langer te wachten dus, reserveer vandaag nog voor de shift van uw keuze!

RESERVEER NU

Het eetfestijn gaat door in het Sint Jozefscollege Ponstraat 7, Aalst!

Handje helpen?
Na zelf in aangename kring mijn schotel te hebben verorberd, steek ik graag een handje toe!
Geen probleem en heel graag zelfs. Via deze link kan je dit doorgeven.

Eetfestijn sponsoren?
Ik wil mijn logo zien terwijl ik mijn steak eet!
Ook dat is geen probleem. Sponsoring is mogelijk op de placemats (aka de onderleggers). Laat ons dit weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en graaf alvast een kwalitatief hoogstaande afbeelding van uw logo op. Sponsoring is mogelijk vanaf 55 €.

Verder zijn we ook steeds op zoek naar leuke cadeaus voor onze tombola! Geef gerust een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we komen deze ophalen.

Tot zondag 19 maart.

Sportieve groeten,
 
HCPA
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Afdrukken E-mailadres

Hockey initiaties

WEBimage BANNER start2hockey 2023


We organiseren opnieuw hockey initiaties voor nieuwe leden.

Deze gaan door op woensdag 1 & 8 maart telkens van 16u tot 17u op het kunstgras veld Osbroek (Frans Blanckaertdreef, 9300 Aalst).

Voorzie makkelijke kledij en sportieve schoenen. Wij zorgen voor een hockeystick, hockeyballen en vooral veel plezier!

Inschrijven hiervoor kan via deze link.

Voor meer info kan je terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Afdrukken E-mailadres

Steun HCPA!

MicrosoftTeams image sm

Na de succesvolle koffie en snoep verkoop van vorig jaar hebben we besloten om deze actie opnieuw aan te bieden.
 
Koop het ideale kerstgeschenk en steun onze club!

We werken opnieuw samen met de firma Maximiliaan Koffie uit Aalst (#kooplokaalst). Wie geen koffie lust, kan nog steeds voor een blik snoep kiezen. Daarnaast zijn er speciaal voor de "grote koffiedrinkers" ook combipakketten verkrijgbaar.

Tot slot, worden er met het oog op het eindejaar, eveneens unieke geschenkboxen aangeboden ism BOZJOP, de illustratie werd gecreëerd door de Aalsterse kunstenaar Gilles Van Schuylenbergh (reportage VAN BOEIN TOT ZJAT).
De houdbaarheid van al dit lekkers is maar liefst 12 maanden.
Door te kiezen voor duurzame en herbruikbare blikken, dragen we ook ons steentje bij voor het milieu. De koffie is van uitstekende kwaliteit (100% arabica) en verkrijgbaar in 4 soorten (gemalen, bonen, pads mild of pads deca).

We doen een warme oproep om ons te steunen!
Dit kan via deze website: https://crowdselling.eu/hcpa/
 
We sluiten de verkoop af op 11 december. Vanaf 19 december verwachten we alles binnen te hebben en zullen jullie de bestellingen kunnen komen afhalen in het clubhuis. We laten het exacte afhaalmoment nog weten.
 
Deel dit bericht gerust met vrienden en familie. 
 
Voor meer info kan je ons steeds bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Afdrukken E-mailadres

Indoor training 2023


Dit jaar blijven we outdoor trainen tot en met vrijdag 2 december.
Vanaf 10 januari 2023 starten we met de indoor trainingen.
Na de krokusvakantie, week van 27 februari 2023, starten we opnieuw met de outdoor trainingen. De competitie zal (vermoedelijk) starten in het weekend van 4 maart.

Elke ploeg krijgt de kans om 6 x indoor te trainen! De perfecte manier om de winter te overbruggen. Bij indoor hockey draait het allemaal om snelheid en techniek en is het dé ideale technische training voor jonge hockeyers.

Deze indoor trainingen gaan door in de SportArena van DuParc (Erembodegemstraat 31/33, 9300 Aalst).

Opgelet! Voor de indoor trainingen vragen we een kleine bijdrage om de zaal en de trainers te betalen.

VOOR WIE? Al onze leden krijgen de mogelijkheid om deel te nemen. De starters zullen meetrainen met hun respectievelijke toekomstige ploeg.

TRAININGSCHEMA: zie website
Dit schema kan nog aangepast worden afhankelijk van het aantal inschrijvingen per ploeg.

KOST: 40 €

INSCHRIJVEN: inschrijven en direct betalen kan via deze link. Graag inschrijven voor 9 december aub.

WAT HEB JE NODIG:

- Bitje & scheenbeschermers.
- Sportschoenen met een lichte zool (zwarte zolen laten strepen achter).
- Indoorstick en indoor handschoen zijn aangeraden.

Wat is het verschil tussen een zaalhockeystick en een outdoor hockeystick? Tijdens het beoefenen van zaalhockey mag er niet geslagen worden met de stick. Enkel pushen en een korte flats zijn toegestaan. Omdat er niet mag worden geslagen, hoeft de stick ook niet zo dik en zwaar te zijn. Zaalhockeysticks zijn dus een stuk lichter dan veldhockeysticks.

Een hockeyhandschoen beschermt je hand tegen de hockeybal. Een handschoen is in de zaal aangeraden omdat hier laag wordt gespeeld waardoor de stick en de hand dichterbij de grond zitten.

Aarzel niet om Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te contacteren indien je vragen zou hebben.
 

Afdrukken E-mailadres

Axa
AlheembouwTip Top
Sprimo
Volvo
Aquarius
Word Sponsor