HCPA en sponsoring

Het aanzien en succes van HCP Aalst als sportvereniging in de ruime regio Aalst is grotendeels te danken aan haar sympathieke en sportieve uitstraling, via haar spelers, haar leden. Dat spreekt voor zich! Daarbij komen ook de sportieve resultaten van alle ploegen die gedurende de laatste jaren in stijgende lijn behaald werden. Elk jaar gaan we voor het hoogst haalbare, zij het sportief plezier, zij het resultaat in klassement, elk naar eigen vermogen.

Ook de inzet van de vele vrijwilligers, de talrijke mensen die onze club genegen zijn en de werking van het goed georganiseerd bestuur, spelen een wezenlijke rol.

Echter, zonder de financiële steun van onze sponsors, van zowel binnen als buiten onze vereniging, is dit alles niet mogelijk. Deze steun uit pure clubliefde, sympathie, vanuit vertrouwen in de werking van HCPA, wordt door al haar spelers en leden enorm gewaardeerd. 

Sportieve dank aan alle sponsors die ons in de toekomst in die geest trouw steunen !

Hieronder vindt u een overzicht van alle actuele HCPA-sponsors.


 

Axaglass
AXA Glass, hoofdsponsor HCPA Platinum - volwassenen, is benevens marktleider in de productie van glazen flessen, bokalen, deksels, kroonkurken, sluitingen en PET kegs, ook consultant in verpakkingen.
Merit Capital
Merit Capital, hoofdsponsor HCPA Platinum - jeugd, is een vermogensbeheerder met een transparante en persoonlijke aanpak. Bij Merit Capital nemen ze samen met u beslissingen om te bouwen aan een optimale groei van uw vermogen.
Alheembouw
Alheembouw, sponsor HCPA Goud - jeugd, is een gezonde en solide bouwonderneming, een kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare bouwpartner met aandacht voor mens, milieu en leefomgeving.
Volvo D'hondt
Bij Volvo D'hondt, sponsor HCPA Zilver - jeugd, draait het om U. Deze filosofie staat centraal in alles wat Volvo D'hondt doet: vanaf de ontwikkeling van de wagens tot de service bij hen in het atelier, in Oudenaarde, Zottegem en Aalst.
Swagelok
Swagelok, sponsor HCPA Zilver - volwassenen, is leverancier van hoogwaardige producten voor vloeistof- en gassystemen, zoals tube fittings, valves, regulators, hoses, tools en een groot assortiment aanverwante producten.
Cockney's Gin, sponsor HCPA Compagnon, met roots tot in 1838 is top Gin op basis van 15 nauwkeurig geselecteerde botanicals. Cockney's is HCPA-huisleverancier. Cheers!
coppens
Coppens Hofman, sponsor HCPA Compagnon, biedt haar particuliere en B2B-cliënteel cloud oplossingen, servers, IT-diensten en -oplossingen in en rond Aalst.
GoSport
Go Sport Aalst, Officiële partner HCPA, is de leverancier van de echte hockeyliefhebber en biedt je alle grote merken tegen competitieve prijzen. Go Sport Aalst is officieel verdeler van de HCPA kledij. HCPA-leden genieten extra kortingen.
TK
TK, Officiële partner HCPA, opgericht door de duitse sterspeler Thomas Kille in de jaren '70, is heden een pur-sang hockeymerk. TK is exclusieve producent van de HCPA wedstrijdkledij.
IT Unit, websitepartner HCPA, levert correcte dienstverlening voor wat betreft de hosting en co-ontwikkeling van deze website, in nauw overleg met HCPA.

 

 

Afdrukken E-mail

Logo Merit Capital
Logo Axa
Logo Alheembouw

Logo Swagelok Footer
Logo Gosport Footer
Logo Tk Footer
Logo Sponsor Sidebar
Asekura Zwart