Skip to main content

axa small

alheembouw small

HCPA en sponsoring

Het aanzien en succes van HCP Aalst als sportvereniging in de ruime regio Aalst is grotendeels te danken aan haar sympathieke en sportieve uitstraling, via haar spelers, haar leden. Dat spreekt voor zich! Daarbij komen ook de sportieve resultaten van alle ploegen die gedurende de laatste jaren in stijgende lijn behaald werden. Elk jaar gaan we voor het hoogst haalbare, zij het sportief plezier, zij het resultaat in klassement, elk naar eigen vermogen.

Ook de inzet van de vele vrijwilligers, de talrijke mensen die onze club genegen zijn en de werking van het goed georganiseerd bestuur, spelen een wezenlijke rol.

Echter, zonder de financiële steun van onze sponsors, van zowel binnen als buiten onze vereniging, is dit alles niet mogelijk. Deze steun uit pure clubliefde, sympathie, vanuit vertrouwen in de werking van HCPA, wordt door al haar spelers en leden enorm gewaardeerd. 

Sportieve dank aan alle sponsors die ons in de toekomst in die geest trouw steunen !

Hieronder vindt u een overzicht van alle actuele HCPA-sponsors.


 

Axaglass
AXA Glass, hoofdsponsor HCPA, is benevens marktleider in de productie van glazen flessen, bokalen, deksels, kroonkurken, sluitingen en PET kegs, ook consultant in verpakkingen.
Alheembouw
Alheembouw, hoofdsponsor HCPA, is een gezonde en solide bouwonderneming, een kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare bouwpartner met aandacht voor mens, milieu en leefomgeving.
Tip Top Small
Bij Tip Top Cleaning, sponsor HCPA, staat een optimale schoonmaak centraal en dat kan enkel dankzij hun uitstekend team en het gebruik van de meest professionele materialen en industriële producten.
Sprimo Small
Sprimoglass, sponsor HCPA, is 100% Belgisch en al meer dan 120 jaar actief in de transformatie van vlak glas. Sprimoglass is een absolute een gevestigde waarde in de sector.
Aqua Small
Aquarius, sponsor HCPA. Hockey spelers weten waarom! Een verfrissende dorstlesser om jezelf te belonen voor, tijdens of na een sportieve prestatie óf omdat je er gewoonweg zin in hebt. Hydrateer je lichaam en 'keep moving'!
Volvo D'hondt
Bij Volvo D'hondt, sponsor HCPA, draait het om U. Deze filosofie staat centraal in alles wat Volvo D'hondt doet: vanaf de ontwikkeling van de wagens tot de service bij hen in het atelier, in Oudenaarde, Zottegem en Aalst.
IT Unit, websitepartner HCPA, levert correcte dienstverlening voor wat betreft de hosting en co-ontwikkeling van deze website, in nauw overleg met HCPA.