Skip to main content

axa small                                                       

alheembouw small

HCPA en sponsoring

Het aanzien en succes van HCP Aalst als sportvereniging in de ruime regio Aalst is grotendeels te danken aan haar sympathieke en sportieve uitstraling, via haar spelers, haar leden. Dat spreekt voor zich! Daarbij komen ook de sportieve resultaten van alle ploegen die gedurende de laatste jaren in stijgende lijn behaald werden. Elk jaar gaan we voor het hoogst haalbare, zij het sportief plezier, zij het resultaat in klassement, elk naar eigen vermogen.

Ook de inzet van de vele vrijwilligers, de talrijke mensen die onze club genegen zijn en de werking van het goed georganiseerd bestuur, spelen een wezenlijke rol.

Echter, zonder de financiële steun van onze sponsors, van zowel binnen als buiten onze vereniging, is dit alles niet mogelijk. Deze steun uit pure clubliefde, sympathie, vanuit vertrouwen in de werking van HCPA, wordt door al haar spelers en leden enorm gewaardeerd. 

Sportieve dank aan alle sponsors die ons in de toekomst in die geest trouw steunen !

Interesse in sponsoring? Ga dan hier verder.

Hieronder vindt u een overzicht van alle actuele HCPA-sponsors.


 

Axaglass
AXA Glass, hoofdsponsor HCPA, is benevens marktleider in de productie van glazen flessen, bokalen, deksels, kroonkurken, sluitingen en PET kegs, ook consultant in verpakkingen.
Alheembouw
Alheembouw, hoofdsponsor HCPA, is een gezonde en solide bouwonderneming, een kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare bouwpartner met aandacht voor mens, milieu en leefomgeving.
Tip Top Small
Bij Tip Top Cleaning, hoofdsponsor HCPA, staat een optimale schoonmaak centraal en dat kan enkel dankzij hun uitstekend team en het gebruik van de meest professionele materialen en industriële producten.
Deloitte
Deloitte, sponsor HCPA. Deloitte is een wereldwijd opererend professioneel dienstverleningsbedrijf dat gespecialiseerd is in audit, belastingadvies, adviesdiensten en bedrijfsadvies voor organisaties.
Sprimo Small
SprimoInstall, sponsor HCPA. SprimoInstall is jouw specialist in het plaatsen van glas.SprimoInstall neemt het hele project in handen, van begin tot eind. Klein, groot of heel groot glasproject voor ogen? Bij SprimoInstall zit je goed.
Volvo D'hondt
Bij Volvo D'hondt, sponsor HCPA, draait het om U. Deze filosofie staat centraal in alles wat Volvo D'hondt doet: vanaf de ontwikkeling van de wagens tot de service bij hen in het atelier, in Oudenaarde, Zottegem en Aalst.
IT Unit, websitepartner HCPA, levert correcte dienstverlening voor wat betreft de hosting en co-ontwikkeling van deze website, in nauw overleg met HCPA.