Skip to main content

axa small                                                       

alheembouw small

Volvo D'hondt

Wie kent Volvo D'hondt niet? D'hondt is in Oost-Vlaanderen een naam als een klok en prijkt vanaf seizoen 2016 op onze shirts. We zijn maar wat fier en dankbaar dat Volvo D'hondt het HCPA-verhaal onderschrijft, onze clubwaarden ondersteunt en zo ons uitdagend pad mee bewandelt. Lees hieronder meer over Volvo D'hondt en spring vooral eens binnen in één van de 3 filialen. [shortcut website]  


D’Hondt nv is een hecht familiebedrijf dat ondertussen al meer dan 55 jaar ervaring heeft opgebouwd in de verkoop en het onderhoud van Volvo personenwagens. Albert D’Hondt startte in 1960 een bescheiden Volvo garage in Sint-Lievens-Houtem. Zijn zoon Freddy (†) en kleinkinderen Joany en Gerry D’Hondt bouwden de zaak uit tot wat ze vandaag is:

een bloeiende KMO met drie vestigingen in het zuiden van Oost-Vlaanderen en meer dan 55 medewerkers die zich elke dag inzetten om onze klanten uiterst tevreden te maken.

De derde generatie D’Hondt die vandaag aan het roer staat van het familiebedrijf heeft een duidelijke koers uitgestippeld: zij willen een persoonlijke service bieden aan onze klant, zij willen in een familiale sfeer toch een professioneel totaal pakket aan diensten bieden, gemaakt op maat van onze klant.

Hun troeven? Zij gaan er prat op dat we het grootste aanbod jonge tweedehands Volvo’s in België in huis hebben onder het label Volvo Selekt. Ze hebben immers permanent meer dan 100 top tweedehands in voorraad, uitkiezen kan op www.dhondtnv.be.

Ook hun totaalservice is een troef. Zij nemen alles wat uw Volvo aanbelangt, graag ter harte, inclusief inhouse leasing- en verzekeringsformules, carrosserieherstellingen, ruiten, personalisatie, enz en zorgen bovendien voor gratis levenslange pechbijstand, direct service voor kleine herstellingen tijdens onze ruime openingsuren, ook op zaterdag.

Wil u graag met Volvo D'hondt kennismaken? Kom langs in één van hun drie vestigingen en ontdek het uitgebreide, nieuwe Volvo gamma. Hoogtechnologisch en toch strak Zweeds vormgegeven, extreem laag in CO2-uitstoot en toch uitblinkend in rijplezier, een pionier in veiligheid en een toonbeeld van luxe en comfort, dat is Volvo. Zij heten u van harte welkom!


 

Contactgegevens

D’HONDT NV Eendrachtstraat 4, 9300 Aalst 053/78 31 13
REYNAERT Ambachtstraat 2, 9700 Oudenaarde 055/31 00 88
D’HONDT NV Industrielaan 6, 9620 Zottegem 09/360 78 78
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
facebook.com/DHondtReynaertVolvo
www.dhondtnv.be