Geïnteresseerd in HCPA-sponsoring?

We zoeken nieuwe sponsors!

Tijd om uw enthousiasme en/of dat van uw dierbare netwerk-kennissen om te zetten in daden.

Mis deze 'once-in-a-4-year-chance' niet. Steun HCPA. Steun de club waar uw hart ligt en help onze vereniging te groeien en beter te worden. Sponsor Hockey Club Patria Aalst.


We hebben voor iedereen wat wils en misschien zal jouw firma straks fier de voor -of achterzijde van onze wedstrijdtruitjes sieren of misschien achteraan op de broek. Er zijn nog bij de verschillende formules enkele opties vrij!

En de Compagnon-formule...? 'Compagnon' is onze hockeyclub volwaardig sponsoren voor slechts een klein bedrag per seizoen! En waarom geen ruildeal uitwerken?

Interesse in de mogelijkheden? Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op met met Karel Thysebaerdt. Onze sponsorverantwoordelijke binnen de club. Je kan Karel bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eind september wordt de HCPA-sponsorcampagne afgesloten waarop de productie van onze nieuwe wedstrijdoutfit kan starten.

Dus hoog tijd om uw enthousiasme en/of dat van uw dierbare netwerk-kennissen om te zetten in daden. 

Alvast bedankt!

Karel Thysebaerdt
HCP Aalst
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
GSM 0478 38 38 74

HCPA sponsordossier

 

Fijn dat u sponsoring overweegt en even ruimer de tijd neemt.

Bij de start, het einde of tijdens het seizoen, is HCPA continue actief op zoek naar nieuwe goede relaties om mee te stappen in ons succesverhaal. Dit gebeurt gefaseerd en zeer gericht naar verschillende bedrijven en instanties in en rond Aalst, waarbij we vanzelfsprekend de huidige sponsors betrekken en afspraken mbt. exclusiviteit steeds honoreren.

Daarnaast zijn er nog altijd verschillende creatieve mogelijkheden om uw bedrijf te koppelen aan onze groeiende club. Aarzel niet ons te contacteren voor elke vraag aangaande sponsoring.

Contacteer ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Afdrukken E-mail

Logo Merit Capital
Logo Axa
Logo Alheembouw

Logo Swagelok Footer
Logo Gosport Footer
Logo Tk Footer
Logo Sponsor Sidebar
Asekura Zwart