Skip to main content

axa small                                                       

alheembouw small

Geïnteresseerd in HCPA-sponsoring?

Fijn dat u sponsoring overweegt en even ruimer de tijd neemt.

Bij de start, het einde of tijdens het seizoen, is HCPA continue actief op zoek naar nieuwe goede relaties om mee te stappen in ons succesverhaal. Dit gebeurt gefaseerd en zeer gericht naar verschillende bedrijven en instanties in en rond Aalst, waarbij we vanzelfsprekend de huidige sponsors betrekken en afspraken mbt. exclusiviteit steeds honoreren.

Daarnaast zijn er nog altijd verschillende creatieve mogelijkheden om uw bedrijf te koppelen aan onze groeiende club. Aarzel niet ons te contacteren voor elke vraag aangaande sponsoring.

We zoeken 'Compagnon' sponsors!

Tijd om uw enthousiasme en/of dat van uw dierbare netwerk-kennissen om te zetten in daden.
Steun HCPA. Steun de club waar uw hart ligt en help onze vereniging te groeien en beter te worden. Sponsor Hockey Club Patria Aalst als Compagnon.

Wat is de Compagnon-formule...?
'Compagnon' is onze hockeyclub volwaardig sponsoren voor slechts een klein bedrag per seizoen! En waarom geen ruildeal uitwerken? We hebben voor iedereen wat wils en misschien zal jouw firma straks fier in het lijstje komen van onze sponsors.

Interesse in de mogelijkheden? Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op Je kan ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dus hoog tijd om uw enthousiasme en/of dat van uw dierbare netwerk-kennissen om te zetten in daden.

Alvast bedankt!

HCP Aalst
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

HCPA sponsordossier