Trainingsschema

 training1.PNG

 training2.PNG

KEEPERS TRAINING - OSBROEK - TELKENS OP WOENSDAG

16 - 17u: U9-U10
17 - 18u: U11-12
18 - 19u: U14
19 - 20u: U16
20 - 21u: U19 + senioren

Bij vragen over de ploegindeling en/of de trainers kunnen jullie terecht via volgende e-mail adressen:

Voor U7 tem U12: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (verantwoordelijken onderbouw ploegen zijn Ludovic Creemers en Geraldine Gutmann)

Voor U14 tem U19: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.(verantwoordelijke bovenbouw ploegen zijn Anthony Helin en Cedric Helin.)

De sportieve cel bestaande uit Bram Liers (voorzitter), Ludovic Creemers (onderbouw), Geraldine Gutmann (onderbouw), Anthony Helin (bovenbouw), Cedric Helin (bovenbouw) en Bénédicte De Vuyst (communicatie)

De trainingen seizoen 2020-2021 vinden plaats op Beukenhof (herfst- en wintermaanden) of Osbroek (lente- en zomermaanden) naargelang het seizoen. En of anders specifiek aangegeven (bv voor bepaalde dagen en/ bepaalde ploegen) De veldwissel, meestal rond de wissel tussen winter- en zomeruur, heeft geen impact op de trainingsuren en trainingsbezetting op het veld zelf. Voor sommige ploegen zijn er afwijkingen tov. de veldwissel. De veldwissel wordt per nieuwsbrief en/of facebook aangekondigd. De trainingsmomenten per leeftijdsgroep, aantal keren per week en duurtijd, zijn hoofdzakelijk gebaseerd op het beproefde LTAD-model (Long Term Athletes Development).

We hanteren in beginsel het U-systeem. Zo is er bvb. een 'U9 jongens'; dit is dan respectievelijk een team enkel jongens onder 9 jaar. Er zijn vanuit het bestuur uitzonderingen op deze regel mogelijk. Er kunnen meerdere teams per leeftijdsgroep bestaan. Het trainingsschema per ploeg is steeds onder voorbehoud van wijzigingen.

Afdrukken E-mail

Logo Merit Capital
Logo Axa
Logo Alheembouw

Logo Swagelok Footer
Logo Gosport Footer
Logo Tk Footer
Logo Sponsor Sidebar
Asekura Zwart