axa small

alheembouw small

Trainingsschema

Trainingsschema 2021-2022:

Starters tot en met geboortejaar 2010: “Starters Development Team”
- Training op woensdag van 17u30 tot 18u30 op Osbroek
- Tweede training bij de ploeg op leeftijd. Deze dag is te bespreken met de desbetreffende trainer. Verdere praktische afspraken zullen gemaakt worden na de inschrijving. Weet je niet bij welke ploeg je zit dan kan je dit opvragen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dit schema houden we aan tot de winterstop. Na de winterstop gaan jullie naar een vaste ploeg en komen jullie in aanmerking om wedstrijden mee te spelen als jullie de selectie op dat moment halen.
 
Starters geboren na 2010: “Starters Academy Team”
- Training op woensdag van 16u tot 17u op Osbroek.
- Training op vrijdag van 17u tot 18u op Osbroek.

Op maandelijkse basis nemen we een hockey vaardigheidsproef af om de nieuwe spelers te evalueren. Afhankelijk van deze evaluaties kunnen de spelers worden doorgeschoven naar een vaste ploeg die wedstrijden spelen.
Tijdens de winterstop kijken we naar de herindeling van de ploegen. De ploegindeling voor onze onderbouw kan wijzigen afhankelijk van de inschrijvingen en de ploegen dat we kunnen vormen met de nieuwe leden.

Training21 22 4

Voor meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Afdrukken E-mail

Axa
AlheembouwTip Top
Sprimo
Volvo
Aquarius
Word Sponsor