Trainingsschema

Info Learn to Hockey: https://www.hcpa.be/lid-worden/starten-met-hockey

training1510

KEEPERS TRAINING - OSBROEK - TELKENS OP WOENSDAG

16 - 17u: U9-U10
17 - 18u: U11-12
18 - 19u: U14
19 - 20u: U16
20 - 21u: U19 + senioren

Bij vragen over de ploegindeling en/of de trainers kunnen jullie terecht bij de Sportieve Cel via volgende e-mail adressen:

  • Voor <6 jaar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (verantwoordelijke starters is Geraldine Gutmann)
  • Voor U7 tem U12: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (verantwoordelijken onderbouw ploegen zijn Ludovic Creemers en Geraldine Gutmann)
  • Voor U14 tem U19: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (verantwoordelijke bovenbouw ploegen zijn Anthony Helin en Cedric Helin)
  • Voor trimmers, dames & heren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (verantwoordelijke senioren ploegen zijn Louisa Penninckx en Kevin Michel)
  • Of iedereen van de Sportieve Cel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De trainingen seizoen 2020-2021 vinden plaats op Beukenhof (herfst- en wintermaanden) of Osbroek (lente- en zomermaanden) naargelang het seizoen. En of anders specifiek aangegeven (bv voor bepaalde dagen en/ bepaalde ploegen) De veldwissel, meestal rond de wissel tussen winter- en zomeruur, heeft geen impact op de trainingsuren en trainingsbezetting op het veld zelf. Voor sommige ploegen zijn er afwijkingen tov. de veldwissel. De veldwissel wordt per nieuwsbrief en/of facebook aangekondigd. De trainingsmomenten per leeftijdsgroep, aantal keren per week en duurtijd, zijn hoofdzakelijk gebaseerd op het beproefde LTAD-model (Long Term Athletes Development).

We hanteren in beginsel het U-systeem. Zo is er bvb. een 'U9 jongens'; dit is dan respectievelijk een team enkel jongens onder 9 jaar. Er zijn vanuit het bestuur uitzonderingen op deze regel mogelijk. Er kunnen meerdere teams per leeftijdsgroep bestaan. Het trainingsschema per ploeg is steeds onder voorbehoud van wijzigingen.

Afdrukken E-mail

Logo Merit Capital
Logo Axa
Logo Alheembouw

Logo Swagelok Footer
Logo Gosport Footer
Logo Tk Footer
Logo Sponsor Sidebar
Asekura Zwart