Skip to main content

axa small                                                       

alheembouw small

Alheembouw, trouwe partner van HCPA

Voor het negende opeenvolgende jaar prijkt het logo van hoofdsponsor Alheembouw op onze shirts. De bouwonderneming uit Oostnieuwkerke heeft niet alleen een passie voor gebouwen met karakter, maar ook voor sport.

Met ruim 50 jaar ervaring is Alheembouw een toonaangevende naam binnen de bouwsector. Kantoorgebouw of productiehal, dieprvriesloods of school. Hoe complexer, hoe liever. Wij houden ervan architecturaal en bouwtechnisch uitdagende opdrachten naar onze hand te zetten. Waar anderen stoppen, gaan wij verder. Het bewijs vindt u verspreid over het hele land

Onze missie bestaat erin een gezonde en solide bouwonderneming uit te bouwen. We willen in onze sector een kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare bouwpartner zijn met aandacht voor mens, milieu en leefomgeving.

Alheembouw onderscheidt zich door zijn uitstekende bouwkwaliteit en oog voor detail. Als duurzame bouwpartner streven wij naar perfectie, van het eerste gesprek tot de oplevering. De verwachtingen van onze klanten overstijgen, dat is onze ambitie.

Het streven naar perfectie is voor Alheembouw een belangrijke waarde die op vier hoekstenen rust.

  • Uitmuntendheid
  • Duurzaamheid
  • Teamspirit
  • Open geest

Een perfecte match dus met Hockey Club Patria Aalst die deze waarde evenzeer onderschrijft. HCPA is is met Alheembouw in perfect gezelschap.

Contactgegevens:
Roeselarestraat 205
8840 Oostnieuwkerke
T +32 (0)51 22 1586
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.alheembouw.be