Skip to main content

axa small                                                       

alheembouw small

Ploeg- en individuele foto's

Enkel de spelers die op de Season Kick-Off aanwezig waren en de photobooth bezochten worden weergegeven op deze website. Het is de bedoeling zo snel als mogelijk elke ploeg compleet te kunnen weergeven. Bij elke thuiswedstrijd is elke speler die nog geen individuele foto heeft in de mogelijkheid zelf een foto te nemen. Het sponsorbord -verplicht als achtergrond- vinden jullie in het materiaalkot op Beukenhof en is te bevestigen aan het hek mits wat hulp.


Hoe individuele foto's nemen?

Neem positie in voor het sponsorbord, ga dicht bij het bord staan en gebruik dezelfde cadrage zoals in de voorbeelden hieronder. Neem enkele scherpe foto's, met smartphone volstaat.

voorbeeld HCPA fotos

Klaar? Stuur deze vervolgens door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met duidelijke vermelding van je naam en team. Dank u.


Ploegfoto's

Wedstrijden zijn, na de Kick-Off, de beste gelegenheid om ploegfoto's te maken. Stel de ploeg visueel evenwichtig op in 2 rijen. Een goal als achtergrond is ideaal. Neem enkele scherpe foto's en let op de cadrage. Voorbeeld hieronder.

voorbeeld HCPA ploegfoto

Klaar? Stuur de foto's door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en wij plaatsen ze zo snel als mogelijk op de website.

Meer info over de richtlijnen mbt. privacy en de weergave op onze website en Flickr.