Skip to main content

axa small                                                       

alheembouw small

Uitnodiging officiële opening van het veld & Fin de Saison op 25 mei

 
We zijn verheugd om u uit te nodigen voor de officiële opening van ons "nieuw" veld op zaterdag 25 mei. Deze speciale gelegenheid zal samenvallen met onze Fin de Saison van dit seizoen en wordt georganiseerd in samenwerking met Stad Aalst.

Het lijkt misschien wat laattijdig dat we dit nu pas organiseren, dit komt omdat deze opening samenvalt met de officiele opening van het vernieuwde Sportcentrum Osbroek (krachtbalveld, voetbalveld, ...) en nu alle werken achter de rug zijn kan de opening plaatsvinden.
 
Datum: zaterdag 25 mei
Tijd: 16u00
 
Programma:
  • Foodtruck met frietjes en snacks
  • Overheerlijke ambachtelijke ijsjes
  • Springkasteel voor de jongere leden
  • Officieel moment met de opening van het veld
  • 16u30 start van de Gala hockey wedstrijd:
    LUDOVIC CUP: "mixed ploeg van onze Dames & Heren" vs "HCP aat Oilsjt"

  • INFOMOMENT OUDERS - toelichting van het nieuwe sportief plan voor volgend seizoen. Dit infomoment zal starten na de galawedstrijd rond 18u en zal een uurtje duren. Dit gaat door in de cafetaria in Osbroek.
Zoals jullie weten waren we vanuit de club volop bezig met het benaderen van spelers van de nationale dames- en herenploegen. Dit is jammer genoeg niet gelukt met de drukke agenda die de nationale ploegen momenteel hebben. Ipv hiervan hebben we een gala wedstrijd ingepland, de LUDOVIC CUP, een wedstrijd tussen onze Dames & Heren ploeg vs "HCP aat Oilsjt". Wie "HCP aat Oilsjt" is kunnen jullie ontdekken op 25 mei!

Met het einde van het seizoen 2023-2024 in zicht, is dit een uitstekende gelegenheid om samen te komen, terug te kijken op het afgelopen seizoen en vooruit te kijken naar wat de toekomst in petto heeft.

De foodtruck vraagt om een inschatting te geven van de aantallen. Mogen we jullie daarom vragen om zich in te schrijven als jullie een hapje willen eten aub?

We hopen u allemaal te mogen verwelkomen op 25 mei voor een gezellige en feestelijke dag!
 
Sportieve groeten,