Skip to main content

axa small                                                       

alheembouw small

Aanwezigheden tijdens training

Om onze sportieve cel, trainers, ploegcoaches en managers de best mogelijke informatie te verschaffen, hebben we besloten om het invullen van je aanwezigheid voor elke training verplicht te stellen via de Twizzit-app. Deze stap zal ons helpen om de teamcoördinatie te verbeteren, betere trainingsschema's te ontwikkelen en individuele spelers beter te ondersteunen in hun ontwikkeling.
 
Waarom is dit belangrijk?

Teamoptimalisatie: 
Door te weten wie er aanwezig zal zijn bij de trainingen, kunnen we efficiëntere oefeningen en plannen opstellen die aansluiten bij de aanwezige spelers.

Individuele ontwikkeling: Het bijhouden van je aanwezigheid helpt ons om jouw persoonlijke groei en vooruitgang beter te begrijpen, zodat we gerichte feedback kunnen geven en jouw ontwikkeling kunnen ondersteunen.

Competitieve voorbereiding: Voor onze coaches is het cruciaal om te weten welke spelers klaar zijn voor wedstrijden. Dit helpt ons om de best mogelijke opstellingen te maken en wedstrijden succesvol te spelen. In het geval er meer spelers meekunnen naar de wedstrijd dan toegelaten op het wedstrijdblad, kan (tijdige) aanwezigheid op training als objectief criterium toegepast worden om de spelersselectie te maken.

Hoe werkt het? Héél simpel!
  1. Open of download de Twizzit-app als je deze nog niet hebt.
  2. Login in met het emailadres dat gekend is bij de club.
  3. Via PC: ga naar Planning en zoek de trainingssessie waarvoor je je aanwezigheid wilt bevestigen.
    Via App: klik onderaan op de 'Hockeystick & bal'.
  4. Klik op de trainingssessie en geef aan of je aanwezig zult zijn of niet.
Meer info via de website van Twizzit.

Het invullen van je aanwezigheid moet uiterlijk 24 uur voor aanvang van de training gebeuren. 

We begrijpen dat er af en toe onvoorziene omstandigheden kunnen zijn waardoor je niet aanwezig kunt zijn bij een training. In dat geval vragen we je om zo snel mogelijk je afwezigheid in de Twizzit-app te melden.

We willen benadrukken dat deze maatregel is bedoeld om onze club en jou als speler te helpen groeien.

Als je vragen hebt over het gebruik van de Twizzit-app of problemen ondervindt, aarzel dan niet om contact op te nemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek iemand van de Sportieve Cel aan.
 
Met sportieve groeten,


HCP Aalst
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.