Skip to main content

axa small                                                       

alheembouw small

VACATURE: Train-the-Trainer Coach

HCPA is op zoek naar een "Train-the-Trainer Coach". Iets voor jou? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als Train-the-Trainer Coach binnen onze hockeyclub ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en versterken van de vaardigheden en kennis van onze trainers. Je speelt een essentiële rol bij het verbeteren van de kwaliteit van de trainingen die aan onze spelers worden gegeven. Je werkt nauw samen met onze trainers om hen te voorzien van de nodige tools, technieken en inzichten om effectieve en boeiende trainingssessies te creëren.


Taken en verantwoordelijkheden:

1. Coaching van Trainers: Begeleid en coach onze trainers bij het ontwerpen en uitvoeren van trainingssessies die aansluiten bij de ontwikkelingsbehoeften van verschillende leeftijdsgroepen en niveaus.

2. Methodologie en Instructie: Breng moderne trainingsmethoden en instructietechnieken over aan trainers, zodat zij in staat zijn om spelers op een doelgerichte en stimulerende manier te begeleiden.

3. Technische en Tactische Aspecten: Verdiep de trainers in diepgaand inzicht in de technische en tactische aspecten van hockey, zodat zij deze kennis effectief kunnen overbrengen aan spelers.

4. Ontwikkelingsplannen: Help bij het opstellen van individuele ontwikkelingsplannen voor trainers, waarbij je hun sterke punten benadrukt en aan hun groeigebieden werkt.

5. Feedback en Evaluatie: Biedt regelmatig constructieve feedback aan trainers op basis van hun trainingssessies en observeert hun voortgang.

6. Opleidingen Organiseren: Ontwikkel en faciliteer workshops, seminars en trainingsdagen om trainers samen te brengen, ervaringen te delen en hun vaardigheden aan te scherpen.


We zoeken een enthousiaste en toegewijde Train-the-Trainer Coach die de passie heeft om trainers te inspireren en te ondersteunen bij het leveren van hoogwaardige trainingen. Je hebt diepgaande kennis van het spel en de pedagogische vaardigheden om deze kennis over te brengen. Je bent een mentor en rolmodel voor onze trainers, en je draagt bij aan het creëren van een positieve en leerrijke omgeving binnen onze club.


Voor deze functie ontvang je een gepaste vergoeding op basis van prestaties.