Skip to main content

axa small                                                       

alheembouw small

HCPA nieuwsbrief - ploegen seizoen 2023-2024

Hallo,

De puzzel is gelegd, bedankt voor het geduld! Elk jaar meer stukjes in de doos met als einddoel kernen die zich kunnen meten met andere clubs en met plezier en trots onze kleuren verdedigen.

De nieuwe ploegen kunnen jullie terugvinden op onze website www.hcpa.be/sportief/ploegen en in Twizzit. Weet je niet bij welke ploeg je zit dan kan je dit opzoeken in Twizzit (na LOGIN, gaan naar PLANNING & dan naar GROEPEN).

We rekenen op jullie als ouder om de spelers verder in te lichten omtrent de ploegen voor volgend seizoen. En vergeet hen hierbij zeker niet mee te geven dat we een topjaar achter de rug hebben waarbij elke ploeg, elke speler enorm gegroeid en geëvolueerd is waarbij de goesting voor het komend seizoen alleen maar nog groter is!

Het nieuwe trainingsschema (onder voorbehoud van eventuele wijzigingen) voor seizoen 2023-2024 kunnen jullie hier terugvinden: www.hcpa.be/sportief/trainingschema.

Graag willen we jullie eraan herinneren dat het lidgeld zsm dient betaald te worden voor 1 juli. Enkel indien het lidgeld tijdig betaald is, heb je recht op een gratis wedstrijdoutfit.
Overzicht van de lidgelden kan je hier terugvinden: www.hcpa.be/lid-worden/hcpa-lidmaatschap.

De komende dagen zullen de ploegmanagers jullie contacteren voor de rugnummers te verzamelen voor op het wedstrijdshirt.

We zijn verheugd jullie te kunnen meedelen dat de werkzaamheden aan ons nieuwe hockeyveld op Osbroek in volle gang zijn. Op dit moment ziet het ernaar uit dat we het nieuwe seizoen kunnen beginnen op ons splinternieuwe hockeywaterveld! Dus alle trainingen en wedstrijden zullen doorgaan op Osbroek.

Dit is een spannende ontwikkeling voor ons allemaal en we kijken er enorm naar uit om te spelen en trainen op dit nieuwe veld op een toplocatie in Aalst. Het nieuwe hockeyveld zal zorgen voor een verbeterde speelervaring en we zijn ervan overtuigd dat het onze prestaties op het veld zal versterken.

We willen iedereen bedanken voor hun geduld en we kijken ernaar uit om samen het nieuwe seizoen te starten op ons prachtige nieuwe hockeyveld.

Sportieve groeten,

HCP Aalst