axa small

alheembouw small

Weir emmen a vandoeng!

Weir emmen

Beste allen,

Met de recente ‘complimenten dag’ willen we van de gelegenheid gebruik maken om onze talloze vrijwilligers te bedanken!

Elke club staat of valt met zijn vrijwilligers en ook wij kunnen telkens op hen beroep doen. Sommigen helpen op de voorgrond, andere zijn al jaren actief op de achtergrond…

Zo zijn er de mama’s en papa’s die altijd paraat zijn als manager of coach, of die regelmatig een handje helpen in het clubhuis of zich engageren als scheidsrechter.

Daarnaast hebben we onze enthousiaste groep van trainers die hun best doen om hier steeds verder in te groeien.
We hebben de leden van de sportieve cel, elk met hun specifieke werkveld.
We hebben een eigen API, we hebben een aparte manager voor de managers, een coach voor de coaches, een verantwoordelijke voor de scheidsrechters en de trainers.
We hebben een handige materiaalmeester die overal het maximum uithaalt en een coördinator van het G-Hockey verhaal waar we heel fier op zijn.
En natuurlijk, overkoepelend, ons Bestuur dat dagdagelijks bezig is met het reilen en zeilen van de club in goede banen te leiden…

Het is ook met fierheid dat we kunnen zeggen dat ons club gestaag blijft groeien! En deze groei zal alleen maar toenemen als ons allereigen waterveld er ligt binnen enkele maanden!
Groei is mooi en fantastisch! Maar brengt ook extra taken en opvolging met zich mee… Daarom, aansluitend op een dik applaus voor onze bestaande vrijwilligers (laat jullie horen!) ook een warme oproep…

We kijken naar JULLIE om mee de schouders onder onze club te zetten, om mee deel uit te maken van deze groei, om de club mee te heffen naar een nieuwe hoogte!
We zoeken JOU! Elkeen heeft interesses, gaves en sterke kanten die we kunnen gebruiken. We begeleiden je en staan je bij waar nodig met de nodige ondersteuning en dat alles op maat van jouw eigen beschikbaarheid!

Heel specifiek zoeken we vrijwilligers voor volgende zaken:

  • Organisatie van interne hockeykampen: heb jij een idee om dit op een leuke dynamische manier aan te pakken?
  • Fotograaf: voor onze socials maar ook voor onze spelers zelf, is het zo leuk om toffe wedstrijdbeelden te kunnen tonen, een leuke profielfoto te hebben in de app. Wie voelt zich aangesproken?
  • Hockey2School planning: Hoe kunnen we Hockey bekender maken in onze scholen, wat kunnen we organiseren samen met de scholen om de kinderen goesting te doen krijgen in onze fantastische sport?
  • Start2Hockey initiaties: heb jij misschien een idee hoe we onze initiaties nog kunnen verbeteren, kunnen opentrekken, meer mensen kunnen raken?
  • Organisatie van evenementen: een ledendag, een kickoff,… wie helpt deze ideeën omzetten in realiteit?
  • Coördinatie indoortrainingen: de indoortrainingen zijn heel belangrijk want we willen allemaal dat onze kinderen niet helemaal stilvallen in de winterstop. Wie wil dit mee trekken? Het zelfde geldt voor de indoorwedstrijden!

Maar ook als je je ding niet vindt in dit lijstje en toch kriebelt het om ons te helpen, contacteer ons!! Er zijn massa’s leuke taken. Sommige eenmalig, sommige af en toe, andere intensiever, in functie van wat je aantrekt.

DON’T BE A STRANGER, geef ons een seintje of spreek iemand van Bestuur of Sportief aan voor meer info.

Het is SAMEN dat we van HCPA een thuis maken voor iedereen!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Afdrukken E-mailadres

Axa
AlheembouwTip Top
Sprimo
Volvo
Aquarius
Word Sponsor