Skip to main content

axa small                                                       

alheembouw small

Steun HCPA!

MicrosoftTeams image sm

Na de succesvolle koffie en snoep verkoop van vorig jaar hebben we besloten om deze actie opnieuw aan te bieden.
 
Koop het ideale kerstgeschenk en steun onze club!

We werken opnieuw samen met de firma Maximiliaan Koffie uit Aalst (#kooplokaalst). Wie geen koffie lust, kan nog steeds voor een blik snoep kiezen. Daarnaast zijn er speciaal voor de "grote koffiedrinkers" ook combipakketten verkrijgbaar.

Tot slot, worden er met het oog op het eindejaar, eveneens unieke geschenkboxen aangeboden ism BOZJOP, de illustratie werd gecreëerd door de Aalsterse kunstenaar Gilles Van Schuylenbergh (reportage VAN BOEIN TOT ZJAT).
De houdbaarheid van al dit lekkers is maar liefst 12 maanden.
Door te kiezen voor duurzame en herbruikbare blikken, dragen we ook ons steentje bij voor het milieu. De koffie is van uitstekende kwaliteit (100% arabica) en verkrijgbaar in 4 soorten (gemalen, bonen, pads mild of pads deca).

We doen een warme oproep om ons te steunen!
Dit kan via deze website: https://crowdselling.eu/hcpa/
 
We sluiten de verkoop af op 11 december. Vanaf 19 december verwachten we alles binnen te hebben en zullen jullie de bestellingen kunnen komen afhalen in het clubhuis. We laten het exacte afhaalmoment nog weten.
 
Deel dit bericht gerust met vrienden en familie. 
 
Voor meer info kan je ons steeds bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..