TRAINING OF NIET? WEDSTRIJDEN OF NIET?

Nadeel aan onze 'hyper-mega-coole sport' is dat de synthetische velden nogal gevoelig zijn voor vriesweer. Afgelastingen zijn dus mogelijk. Nu zijn er 2 dingen... trainingen en wedstrijden. 

Voor wat betreft het al dan niet plaatsvinden van wedstrijden op nationaal of regionaal niveau is de website van de KBHB (www.hockey.be) de eerste en belangrijkste bron! De bond communiceert helder en duidelijk welke wedstrijden worden geannuleerd en welke worden herplaatst in de kalender. Maw. 'annuleren' betekent dat de betrokken wedstrijd voor de betrokken divisie onder geen enkel beding gespeeld zal worden, ook niet op latere termijn. 


Mogelijks is de aanleiding van het niet plaatsvinden van wedstrijden een lokaal gegeven. Stel: het vriest de stenen uit de grond in Aalst terwijl men in Knokke in bikini en shorts rondloopt. In dergelijke gevallen ligt de beslissing van wedstrijd-uitstel bij de ontvangende club en dient de wedstrijd herplaatst te worden. De precieze procedure is te vinden op de website van de KBHB en alle communicatie daaromtrent dient in gebeurlijk geval tijdig (!) te gebeuren via onze secretaris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Indien er geen algemene afgelasting wordt afgekondigd, is het de taak van de bezoekende club om contact op te nemen met de ontvangende club om te weten te komen of de velden al dan niet bespeelbaar zijn. Deze informatie kan u raadplegen via hun website of een specifiek telefoonnummer. Deze informatie moet ten laatste om 8u ’s morgens beschikbaar zijn. De contactgegevens van de clubs kan hier teruggevonden worden: https://hockey.be/nl/competitie/outdoor-hockey/onbespeelbare-velden/

Voor wat betreft het al dan niet plaatsvinden van trainingen is de HCPA-website de eerste en belangrijkste bron. Dit, samen met de gekende sociale HCPA-kanalen. Omdat iedereen zo veel als mogelijk wil trainen en we bij HCPA straffe mannen en dames zijn, gaan we bij de beslissing van annulatie 'niet over 1 nacht ijs'. Training-annulaties worden met respect voor ieders agenda tijdig medegedeeld via alle mogelijke kanalen.

Afdrukken E-mail

Logo Merit Capital
Logo Axa
Logo Alheembouw

Logo Swagelok Footer
Logo Gosport Footer
Logo Tk Footer
Logo Sponsor Sidebar
Asekura Zwart