Woord van de Voorzitter

25 mei werd ons hockeyseizoen afgesloten met onze traditionele “Fin de Saison”.

Ik maak gebruik van dit moment om iedereen die naast, op en rond het veld geholpen heeft om de werking van onze club te steunen, hartelijk te bedanken.

We eindigen dit seizoen met drie kampioenen ploegen: U11Girls, U11 Boys en U16 Boys 1. Proficiat!!

Ook een proficiat aan onze 6 nieuwe initiators: Michel, Louisa, Andres, Bart, Geraldine en Ludovic haalden hun diploma !!

Naast het veld wordt er ook aan de toekomst van onze club gewerkt. Zowel op niveau van infrastructuur als op niveau van het sportief gebeuren.

Het vinden van trainers is een algemeen probleem binnen de hockey wereld. Voor volgend seizoen hebben wij Thibault Dewitte die naast donderdag nu ook woensdag zal aanwezig zijn. En verder hebben we een akkoord gesloten met Bram Liers als hoofdtrainer, wat super goed nieuws is. Bram heeft 30 jaar ervaring in hockey en was trainer en lid van de Sportieve Cel bij Hockey Club Mechelen.
Dit is een unieke kans om samen met de spelers en ouders, onze club sportief vooruit te duwen.

Op niveau van infrastructuur is het project “Nieuwerkerken” in zijn startblokken. De akte tussen Voetbal Nieuwerkerken en Sport AG is getekend. Wij hopen “ons” waterveld en “ons” clubhuis te mogen inhuldigen tweede helft 2020.

Ook goed nieuws is er voor zaalhockey. Op site Du Parc (rechtover Schotte) komen er twee hockey zalen, die eind dit jaar klaar zouden moeten zijn.

Met al dit positief nieuws en met een blijvende inzet van zowel spelers, trainers, coaches, managers en ouders kijken wij uit naar een meer dan hoopgevende toekomst.

Tot slot wil ik een speciale dank betuigen aan mijn bestuur voor al het werk dat zij verricht hebben dit seizoen. Veel werk achter de schermen is nodig om een club in goede banen te leiden. Dit jaar werd onze ploeg versterkt door Steven Provyn,die onze secretaris Robert zal bijstaan, en Iris Chrisnach die Karel zal bijstaan voor het organiseren van de evenementen.

Uw fiere voorzitter.

Christophe

Afdrukken E-mail

Logo Merit Capital
Logo Axa
Logo Alheembouw

Logo Swagelok Footer
Logo Gosport Footer
Logo Tk Footer
Logo Sponsor Sidebar
Asekura Zwart