Ben je 25+ en heb je zin om te sporten?

Sluit je dan aan bij onze TRIMMERS (de 'vroegere' Ladies & Gents ploeg). Een groep van leuke enthousiaste dames & heren die wekelijks 1x trainen op donderdag van 20u tot 22u en nadien uiteraard een drankje nuttigen. :)

Je hebt TOTAAL geen ervaring nodig!
Kom vrijblijvend eens proberen... of kom naar de Start-2-Hockey initiatie op woensdag 21 augustus.


WAT IS TRIMHOCKEY ?

Trimhockey is sporten op een recreatief niveau zonder weekendverplichtingen. Trimhockey bestaat vooral uit spelers die op latere leeftijd voor het eerst hockey beginnen spelen, spelers die in een ver verleden al eens hockey hebben gespeeld en ouders die kinderen hebben die hockey spelen en zelf ook meer voeling met het spel willen krijgen. Doorgaans zijn de spelers 30-plussers maar spelers variëren in leeftijd van 25 tot 50-plussers.
Een goed moment om te starten met hockey is wanneer uw eigen kinderen zijn begonnen met hockey. Op deze manier kunt u zelf ervaring opdoen met het spel en de sport, de regels leren kennen en zelf deelnemen aan het verenigingsgebeuren. Voor velen die vroeger al hockey hebben gespeeld kan dit een nieuwe start betekenen.

TRIMCOMPETITIE

Trimmers spelen geen officiële competitie. Trimhockey is en blijft een vrijblijvende activiteit. Maar er wordt voor de enthousiaste spelers wel een vrijblijvende trimcompetitie – trimontmoetingen – opgestart samen met andere trimploegen in de regio. Eén maal per maand spelen ze een wedstrijd tegen een andere deelnemende ploeg. De wedstrijd vindt veelal plaats tijdens de training van de thuisploeg. Deelname aan de trimcompetitie is volledig vrijblijvend.

CONTACT

Wilt u graag deelnemen aan of wilt u graag meer informatie over trimhockey dan kan u contact opnemen met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Afdrukken E-mail

Logo Merit Capital
Logo Axa
Logo Alheembouw

Logo Swagelok Footer
Logo Gosport Footer
Logo Tk Footer
Logo Sponsor Sidebar
Asekura Zwart