Voor wie binnenkort wedstrijd heeft op Gantoise...

Indien er ploegen zijn die naar Gantoise moeten rijden...
De dienst Mobiliteit en Openbare werken van de Stad Gent, kondigt een toplaagvernieuwing aan ter hoogte van de Noorderlaan en de Watersportlaan + plaatsing van rijbaankussens ter hoogte van het fietspad gelegen langs onze site,  waarbij het doorgaand verkeer op de Noorderlaan zal verboden worden tussen 11 MAART EN 03 MEI 2019.
Na onderhandeling met de bevoegde diensten hebben we kunnen bekomen dat wat onze club gelegen aan de Noorderlaan 10 desondanks zoveel als mogelijk bereikbaar zal zijn voor onze leden en bezoekers.
Gezien ter hoogte van het hondenasiel de rijbaan volledig wordt afgesloten, zal de club voor voertuigen enkel bereikbaar zijn VANUIT DE RICHTING R4 voor bestemmingsverkeer. Omrijden kan via de Zuiderlaan.
Opgelet, wanneer de toplaag zal af-gefreesd worden moet men traag rijden (opletten voor riooldeksels enz). In de weekends wordt in principe niet gewerkt en zou de site toegankelijk moeten zijn vanuit richting R4.
Wie vanuit richting Jan Palfijn komt zal dus tijdens de werken sowieso niet tot aan de club kunnen doorrijden ter hoogte van de Hondenschool (aanpalend aan onze site). Wel kunnen kinderen daar worden afgezet en 50 meter te voet de club bereiken.

We roepen alle leden en bezoekers op om goed rekening te willen houden met deze omstandigheden en zeker goed op tijd naar de club te komen. Op momenten dat er acute parkeerhinder zou ontstaan, kan steeds geparkeerd worden op de site van ziekenhuis Jan Palfijn.

Afdrukken E-mail

Logo Merit Capital
Logo Axa
Logo Alheembouw

Logo Swagelok Footer
Logo Gosport Footer
Logo Tk Footer
Logo Sponsor Sidebar
Asekura Zwart