Skip to main content

axa small                                                       

alheembouw small

Week van de Official

Zoals naar goede gewoonte is er ook dit seizoen een Week van de Official en dit jaar is dat van 6 tot 14 oktober. Tijdens deze week vragen wij speciale aandacht voor de Officials (Scheidsrechters )  en meer bepaald respect en waardering voor hun wekelijkse inzet in onze club en in gans Vlaanderen. Ook de Fair-Play van iedere speler en supporter draagt hier zijn steentje toe bij.

Maak gedurende deze periode een originele foto of video met de Officials van dienst en post deze op Facebook of Twitter met de hashtag #officialsbelevenmeer . De geplaatste foto's verschijnen dan ook op de home page van hockey.be . Bovendien maakt de club met de beste inzending (= diegene met het grootste aantal likes) kans op een VIP-behandeling, namelijk een thuiswedstrijd gefloten door 2 internationale Officials en krijgen de Officials binnen de club een workshop aangeboden.

Dus een warme oproep aan al onze spelers , ouders , supporters ,... doe mee! Zet onze Officials binnen onze club eens in de picture en maak de meest opvallende foto's.

https://www.facebook.com/weekvandeofficial/