Skip to main content

axa small                                                       

alheembouw small

U8 schiet het seizoen op gang on-the-beach!!

image3

Het relaas van een super teambuilding dag:  Zondag 27 augustus hadden we afgesproken om 10u aan het Rubensplein in Knokke. Twee spelertjes en de coach waren op tijd. De anderen namen het Aalsters uur wel zeer ruim ;-)
In afwachting namen de aanwezige ouders een koffie op een strandbar terwijl de jongens op de speeltuin speelden.
Een uurtje later dan gepland begon onze coach dan aan de ochtendtraining op het strand. Twee uur om elkaar weer te vinden op hockey gebied was het doel, wat heel snel werd verwezenlijkt.

De middaglunch verliep vlot en omstreeks twee uur zetten we koers naar het hockeyveld van Knokke .. In de plakkende zon, een redelijke hitte .. een heerlijke tactische training van Ludovic. Ook onze ouders doorstonden deze opdracht met verve ?

Deze prachtige dag sloten we af met een super aperitief met cockney's aan de strandcabine van een van onze ouders gevolgd met een fantastisch lekkere pasta van pasta Republic.

We love HCPA!!

tekst + foto's: Sophie Van Malderen.

ps. check de andere 'U8-on-the-beach' foto's op de HCPA Flickrpage

ps. andere teams met andere teambuidling initiatieven / acties? Stuur een kort verslag door en veeeeeeel foto's naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .