HCPA Lidmaatschap

Je wordt HCPA-lid door het inschrijvingsformulier volledig en correct in te vullen en door te sturen. Alle persoons- en contactgegevens tov. het nieuwe lid zijn immers nodig voor een vlotte inschrijving. 

Na interne verwerking van de gegevens ben je pro forma ingeschreven bij HCPA en de KBHB (Koninklijke Belgische Hockey Bond).

Na bewijs van betaling van het lidgeld, ben je officieel en volwaardig lid van HCPA.

De jaarlijkse hernieuwing van het lidmaatschap gebeurt traditioneel in de maanden april en mei.

Voor seizoen 2021-2022 dient OOK ELK HUIDIG LID zich expliciet via het inschrijvingsformulier in te schrijven!

Op die wijze zijn we in staat onze database op te schonen en te actualiseren. Leden die ons verlaten en zich wensen uit te schrijven gebruiken het uitschrijvingsformulier. Dank voor uw begrip.

Elke inschrijving, elk lidmaatschap, impliceert kennis en onderschrijving van het HCPA Huishoudelijk Reglement (Club > Documenten).

INSCHRIJVEN KLIK HIER

UITSCHRIJVEN KLIK HIER


Lidgelden 2021-2022

LIDGELD VOLLEDIG SEIZOEN (enkel van toepassing voor outdoor trainingen en competitie)

Van zodra meerdere personen op één zelfde domicilie lid worden is een korting van 25 euro per lid toepasbaar. Voorbeeld: je hebt 2 kinderen die lid zijn dan krijg je 50 € korting. Dit mag je zelf in mindering brengen bij de betaling.
Deze korting is enkel van toepassing bij inschrijvingen voor een volledig seizoen. Niet van toepassing bij "Steunend lid".

HCPA werkt samen met de UITPAS. Meer info: https://www.uitinvlaanderen.be/agenda/e/hockey-club-patria-aalst/ca31a59e-3946-4fd7-a032-767753f2963a


Betaling

Lidgelden dienen, VOOR 15 juni 2021, te worden gestort op rekening met volgende gegevens:
rekeningnummer: BE30 068 898 1117 11
BIC: GKCCBEBB
Bank: Belfius
H.C.P. Aalst V.Z.W.
Bredestraat 305
9300 Aalst
Mededeling: Naam + Voornaam speler(s).


Voordelen


 

Afdrukken