HCPA Fanzone

Welkom in de HCPA Fanzone! Je vindt hier de foto's, de HCPA Facebookpagina, nuttige en coole links en nog veel meer. Elk van de onderdelen kan je rechtsreeks bereiken door te klikken in de hoofdmenu maar hieronder het actueel Fanzone-aanbod alvast op een rijtje:


Foto's op Flickr

Allle foto's genomen in het kader van HCPA-activiteiten, wedstrijden en trainingen vindt je terug op de HCPA Flickrpagina (https://www.flickr.com/photos/hockeyaalst/albums).

Jouw HCPA-foto's ook op de HCPA Flickrpagina? Lees in de FAQ hoe je dit best doet.


 

Facebook

Vanuit HCPA is er slechts 1 officiĆ«le Facebookpagina. De officiĆ«le HCPA Facebookpagina vindt je hier: https://www.facebook.com/HockeyClubPatriaAalst 
Bijkomend zijn er nog andere Facebookpagina's op initiatief van verschillende teams.

Jouw wedstrijdfoto's en mini-verslag op onze Facebookpagina?

Wil je hier ook jouw HCPA Facebookpagina vermeld zien staan? Stuur gerust alle gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan plaatsen we de link erbij.


Video's basistechnieken

Elke speler heeft deze minstens 23 keer bekeken ;-) De belangrijkste video's vindt je op onze website.


Externe links

 

Goede hockey-links die jij kent en die je hier niet ziet staan? Stuur ze door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na positieve evaluatie plaatsen we ze online.

 

Afdrukken E-mail

Logo Merit Capital
Logo Axa
Logo Alheembouw

Logo Swagelok Footer
Logo Gosport Footer
Logo Tk Footer
Logo Sponsor Sidebar
Asekura Zwart