Alheembouw en HCPA: bouwen aan de toekomst

Alheembouw prijkt vanaf seizoen 2016-2020 als sponsor op alle jeugdshirts en op de binnenboarding van onze goals. Hun 4 hoekstenen zijn synoniem aan de HCPA-waarden, toeval of niet? ;-) Lees hieronder meer over Alheembouw en kijk eens rond... wellicht passeert u eerstdaags een Alheembouwproject!  [shortcut website]De basis van Alheembouw werd gelegd in 1970 door Alberic Heemeryck naar wie het bouwbedrijf in Oostnieuwkerke is genoemd. In 1982 bouwde hij zijn eerste appartement en kocht hij zijn eerste kraan.

Alheembouw, actief in de private en de publieke sector, bouwt vandaag diepvriesloodsen, fabriekshallen. Maar ook scholen, zorgomgevingen, publieke gebouwen, kantoren, culturele centra en PPS-projecten. 
Benevens de bouwactiviteiten weet Alheembouw zich sterk sociaal te verankeren in eigen streek.

Hun missie is te zorgen voor een gezonde en solide bouwonderneming. Zij willen in hun sector een kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare bouwpartner zijn met aandacht voor mens, milieu en leefomgeving.

Alheembouw onderscheidt zich door zijn uitstekende bouwkwaliteit en een tot in de puntjes verzorgde dienstverlening. Alheembouw kiest voor een persoonlijke aanpak en een op maat gesneden begeleiding van uw projecten!

Het streven naar perfectie is voor Alheembouw een belangrijke waarde die op vier hoekstenen rust.

  • Uitmuntendheid
  • Duurzaamheid
  • Teamspirit
  • Open geest

Een perfecte match dus met Hockey Club Patria Aalst die deze waarde evenzeer onderschrijft. HCPA is is met Alheembouw in perfect gezelschap; Alheembouw is tevens ook hoofdsponsor van Club Brugge, net zoals HCPA een prachtige club (al zal lang niet iedereen het daarmee eens zijn ;-).


 

Contactgegevens 

Alheembouw

Roeselarestraat 209
8840 Oostnieuwkerke
België
T +32 (0) 51 22 15 86
F +32 (0) 51 22 54 30
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.alheembouw.be

 

Afdrukken E-mail

Logo Merit Capital
Logo Axa
Logo Alheembouw

Logo Swagelok Footer
Logo Gosport Footer
Logo Tk Footer
Logo Sponsor Sidebar
Asekura Zwart