Skip to main content

axa small                                                       

alheembouw small

HCPA TK Kids Day - definitieve planning

Beste spelers. De HCPA TK Kids Day nadert met rasse schreden! Wat betreft start- en einduur en de bijdrage van 15,- (ter plaatse gepast te betalen aub) verandert er niets.

Hieronder wel enkele belangrijke richtlijnen, details en enkele smileys om er samen voor te zorgen dat dit een fantastische dag kan worden. We vragen iedereen dan ook vriendelijk onderstaande goed in acht te nemen en op te volgen.

Vooraf !

Er zijn enkele parkingplaatsen gereserveerd voor het TK-team, dank om dit te respecteren.
Spelers komen in wedstrijdoutfit. TK is immers onze wedstrijdtenue-sponsor!
Elke speler heeft beenbescherming en bit mee, goalies hun complete tenue.
Spelers bewegen zich enkel tussen de cafetaria en vlakbij / op het veld. Verder, uiteraard vriendelijk, respect voor elkaar en materiaal, fairplay en volle inzet :-)

1 Ontvangst (9u00)

De spelers worden verwacht vanaf 09u00 op Beukenhof. Ontvangst in de zaal. Daar gebeurt per speler de betaling (15,- euro, graag in gepaste munt), registratie (afgedrukte confirmatiemail afgeven) en groepstoewijzing.

2 Veld (tussen 9u45 - 10u00)

Na de registratie, groepstoewijzing en verwelkoming van het TK-team, kunnen de spelers gestructureerd op het veld. Gelieve geen ballen weg te slaan en alle materiaal te laten liggen aub. Help het TK-team met de opzet van het veld, indien nodig.

3 Clinic (van 10u00 tot 12u30)

Van nu af aan is alles in handen van het TK-team... De goalies (*) hebben nu hun pak aan. Alle spelers genieten van de ongetwijfeld hoogstaande clinic. Spannend ;-)

4 Lunch (van 12u30 tot 14u00)

Per geregistreerde speler is een lunch voorzien in de zaal (broodjes, soep). Drank is zelf te mee te nemen of te bekomen aan de bar. Hou het wel gezond, de Red Lions kijken toe! Vanaf ongeveer 13u00 staat het TK-team ter beschikking voor handtekeningen en/of selfies...

5 Clinic (van 14u00 tot 15u30)

Tweede clinic-shift... nog eens volle bak, kijken, vooral zelf doen en genieten!

6 Tricks... (van 15u30 tot 16u00...)

Enkele speciallekes van het TK-team... benieuwd ;-)
Na afloop proberen we een massale groepsfoto te maken. Vanzelfsprekend helpen alle spelers het materiaal te verzamelen en op te bergen.

7 Einde (rond 16u00...)

De HCPA TK Kids Day eindigt om 16u00. Er is geen specifieke opvang voorzien.

 

We kijken allemaal uit naar de HCPA TK Kids Day en tellen af... Hopen op mooi weer. Tot dan!

(* goalies: Marie DK, Jelina DC, Elyass EM, Jasper DJ, Lennart F en Xavier M)