axa small

alheembouw small

U9 Girls kampioen 2016-2017

U9girls kampioen

Op zaterdag 13/5 speelden onze U9 Girls hun laatste wedstrijd van het seizoen op Oranje. Om zeker te zijn van de kampioenstitel en Leuven voor te blijven moesten we minstens gelijk spelen.

Tijdens de rust stonden we een comfortabele 1 - 3 voor. In de 2de helft kregen we het moeilijk (ondanks versterking van onze piloot Elena, die had vastgezeten in de file op de Brusselse ring :-) ). De warmte en vermoeidheid sloegen toe en de meisjes van Oranje konden terugkomen tot 4-3...

Na een zenuwslopend slot konden we dan toch nog de gelijkmaker binnenknallen in de voorlaatste minuut, eindstand 4 - 4.

Gelukkig maar, want de kampioenen truien, de bekers en de champagne stonden al klaar !

nb. de ploegen die hun seizoenspalmares op de website wensen, eender de uitslag, sturen net zoals Bernard Van Dycke coach U9 Girls, materiaal (foto + tekstje) door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..