Documenten

Huishoudelijk reglement

Het huishoudelijk reglement is opgesteld in overeenstemming met de volledige Raad van Bestuur van Hockey Club Patria Aalst VZW, tijdens de zitting van de Raad van Bestuur van 2 juni 2015. Het huishoudelijk reglement is herzien in overeenstemming met de volledige Raad van Bestuur, tijdens de zitting van 6 juni 2017.

Het huishoudelijk reglement is actueel en is verondersteld gekend en goedgekeurd te zijn door alle leden. 

Download het huishoudelijk reglement [PDF 160Kb].


Formulier aangifte lichamelijke ongevallen ARENA

In geval van ongeval dient u de secretaris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) op de hoogte te brengen en het aangifte formulier zo volledig mogelijk ingevuld door te sturen naar ARENA, Joseph II-straat 36-38, 1000 Brussel. ARENA en de KBHB regelen deze extra sportverzekering. Let wel, enkel ingeschreven (en dus bij de KBHB geregistreerde) leden en ploegverantwoordelijken zijn verzekerd voor ongevallen.

Download het formulier aangifte lichamelijke ongevallen [PDF 1,5Mb].


Verzekerde waarborgen (+ clausule 'tanden')

Lees meer over de verzekerde waarborgen.

Download het document 'Bijzondere voorwaarden' [PDF 180Kb].


Medisch attest 

Het administratief reglement van de KBHB / VHL bepaalt dat leden die in een officiële 'Senioren'-competitie opgesteld worden, vóór 15 oktober van elk seizoen een attest op erewoord dienen af te leveren bij de secretaris van hun club. Daarin dient vermeld dat ze in de afgelopen zes maanden een medisch onderzoek hebben ondergaan dat hen geschikt verklaart voor de hockeysport. Het ontbreken van dergelijk attest heeft tot gevolg hebben dat u niet verzekerd bent en dat u dus niet kan meedoen aan wedstrijden en trainingen.

Download het medisch attest  [PDF 1,3Mb].


 

HCPA infoflyer

Op deze printvriendelijke enkelzijdige A4 infoflyer hebben wij alle basisinfo voor geïnteresseerden beknopt gebundeld om rustig na te lezen zonder scherm.

Download de HCPA infoflyer [70Kb].


 

Skill-Op

Een beknopte beschrijving van de Skill-Op oefeningen, veld-indeling, Skill-Op rapport.

Download de Skill-Op beschrijving [PDF 40 Kb]

Download het veldschema [PNG 30 Kb]

Download de rapport-template [PDF 50 Kb]

 

 

Afdrukken E-mail

Logo Merit Capital
Logo Axa
Logo Alheembouw

Logo Swagelok Footer
Logo Gosport Footer
Logo Tk Footer
Logo Sponsor Sidebar
Asekura Zwart